Dobro došli na ekomotivacija.rs!


Ovaj website posvećen je svima koji žele da svojim primerom motivišu druge da promene svoj odnos prema okolini u kojoj žive.
Registruj se, postavi svoju motivišuću poruku, i pokaži koliko ti je stalo do jedine planete koju imamo (za sada ☺).

Pistolero ekomotivacija

Autor: Mladen Marjanovic

Vodeći računa o našem proizvodu i prirodi , od samog početka smo izbegli štampanje Plastisol PVC bojama i ponosno upražnjavamo ekološku sito-štampu na tekstilu koristeći boje na vodenoj bazi. Revoltirani smo slojevitim, ne-ekološkim štampama koje su zastupljene svuda oko nas pa smo odlučili da Vam pokažemo kako štampa na majici zapravo treba da izgleda.

Pistolero je robna marka koja neguje kvalitet i koja osim brige o očuvanju prirode, neguje i prave umetničke vrednosti. Inspirisani društvom u kome živimo, želeli smo da našem tržištu predstavimo zaista jedinstvene majice, kako po pitanju kvaliteta, tako i po pitanju dizajna. Motivi majica su prepoznatljivi skoro svim slojevima društva, naše majice sa ponosom nose umetnici, menadžeri, pedagoški radnici itd.

Pomozite vodama oko nas da budu čistije, štampajte ekološkom bojom i sačuvajte malo prirode! Ovo je naš skromni doprinos očuvanju prirode ali veliki za sve ljude koji u nama prepoznaju potencijal za eko motivaciju!


Svi eko-raspoloženi ljudi mogu pogledati našu Facebook stranicu, zadovoljstvo je naše!

https://www.facebook.com/pistolero.rs


1 2 3 4 5
4.5
4.5